Hirdetés

Elérhető a stabil Vivaldi 1.3



|

Többek közt egyénileg beállítható témaszínekkel újított a böngésző.

Hirdetés

A mai napon megérkezett a haladó felhasználók új kedvenc böngészőjének szánt Vivaldi 1.3-as stabil változata. Az alkalmazás legnagyobb újítása, hogy a beállítások menüben abszolút testre szabhatóvá vált a grafikus téma színezése, így minden eddiginél egyszerűbb a kellemes vagy hasznos árnyalatok beállítása.


Hirdetés


A további érdekesebb újítások közül kiemelendő, hogy immáron a böngésző 90 funkciója aktiválható egérgesztusok segítségével, biztonsági okokból könnyen kikapcsolhatóvá vált a WebRTC, továbbá már Linux alatt is megfelelően működik a fülek hibernációja és a HTML5-ös videolejátszás.



A fentieken túl rengeteg hibajavítást és sebességbeli optimalizációt felmutató, Chromium 52.0.2743.117 keretrendszert használó Vivaldi 1.3-at innen tölthetik le az érdeklődők.


(Forrás: OMG!Ubuntu, Vivaldi)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.