Hirdetés

Elérhető az első Serious Sam motorjának forráskódja



|

A Visual Studio ingyenes változataival is fordítható a kódbázis.

Hirdetés

A C++ programozás iránt érdeklődő Olvasóink talán nagy örömére a horvát CroTeam GNU GPL v2 licenc alatt elérhetővé tette a Serious Engine 1.10 forráskódját. A játékmotort a Serius Sam: The First Encounter és Serius Sam: The Second Encounter játékokban használta a vállalat, azaz nem mai gyerek, ám pont a relatív egyszerűségének köszönhetően lehet szuper hasznos a tanulni vágyók számára.

Hirdetés


További jó hír, hogy a kódbázis probléma nélkül fordítható a Visual Studio 2013 / 2015 fejlesztői környezetek ingyenes Community Edition változataival. A kiadás előtt a CroTeam munkatársai szöszöltek egy kicsit a motorral, így az a modern Windows operációs rendszerek alatt is szépen működik, nem kell majd kompatibilitási gondokkal küszködniük az érdeklődőknek.


A Serius Engine 1.10 forráskódja a GitHubról tölthető le be, a Visual Studio 2015 Community Edition pedig innen szerezhető be.


(Forrás: PC Gamer, GitHub)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.