Hirdetés

Élő videókkal erősít az Instagram



|

Véletlenül bukkant rá egy felhasználó a tesztelés alatt álló funkcióra.

Hirdetés

Mint nemrég kiderült, a Facebook 2007-ben kis híján a Microsoft kezébe került, ehelyett azóta is nagy sikerrel sütögetik saját pecsenyéjüket. Az idei év egyik legfontosabb újdonsága egyértelműen az élő videók bevezetése volt Zuckerbergeknél, hamarosan pedig a szárnyuk alá tartozó Instagram is megkaphatja a népszerű funkciót.

Hirdetés

Egy orosz felhasználó szúrta ki a Stories menüben megjelenő "Live" feliratot, ami egy népszerű élő közvetítéseket gyűjtő oldalra vezet, ám egyelőre nem tölt be. A beküldött képen látható az applikáció kamera képernyőjén elhelyezett "Go Insta!" gomb is, nyilván ezzel indíthatunk majd saját élő videókat.

Egyes információk szerint nagyjából egy éve tervezi a funkció bevezetését az Instagram, a most megjelent híreket azonban nem kívánták kommentálni. Az említett orosz user egyébként egy Nexus 6P készüléken, az Androidos applikáció legújabb béta verziójában fedezte fel az élő videókra utaló jeleket, azaz elképzelhető, hogy hamarosan szélesebb körben is beindul majd a tesztelése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.