Hirdetés

Eltűnőben a Google Allo



|

A Google Play Áruházban egyre lentebb csúszik a Google üzenetküldő alkalmazása.

Hirdetés

Hatalmas siker volt a megjelenésekor a Google Allo nevű üzenetküldő alkalmazása, amelyet kevesebb mint egy héten belül több mint 5 millió alkalommal töltöttek le. 

Hirdetés

Most úgy néz ki, hogy kezd eltűnni az Allo, amely egyre lentebb csúszik a Google Play Áruházban, sőt, a 200. helyről már 60 napja nem mozdult el. Ez azt jelenti, hogy a letöltések megálltak, a népszerűsége nem emelkedik tovább. 

Mindennek a hátterében a felhasználók elégedetlensége állhat, továbbá a szükséges funkciók hiánya. 

Az Allo nem támogatja például a többkészülékes használatot, nem kezeli az SMS-eket és nem tudja menteni az üzeneteket sem. A Google Duo sincs integrálva az üzenetküldőben. 

Mivel nincsenek egyedi funkciók az üzenetküldés terén, ezért a felhasználókat nehéz rávenni, hogy kipróbálják az Allót. Amennyiben a Google szeretné sikeressé varázsolni az appot, akkor a visszajelzések alapján a fejlesztésben és a reklámokban is rá kell kapcsolnia. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.