Hirdetés

Ez a Google egyik új játéka



|

A Land Linesban bármit is rajzolunk a kijelzőre, a Google mutat egy kapcsolódó műholdképet a térképről.

Hirdetés

A Google egyik legújabb kísérlete a Chrome Experiment projekt egyik elemeként indult el, a neve pedig Land Lines. A "játék" felismeri a vizuális bemenetként a kijelzőre rajzolt formákat, majd a mintákhoz műholdképeket rendel. 

Hirdetés

Vagyis elegendő valamit rajzolnunk az ujjunkkal vagy az egérrel, és a térképről azonnal megjelenik egy ahhoz kapcsolódó részlet. 

A Google természetesen gépi tanulást használ a mutatványhoz, és több ezernyi adatpontot tárol annak érdekében, hogy a Google Earth-ről valami passzoló elem jelenjen meg. Ehhez a [Draw] módot kell választani a Land Linesban

A [Drag] mód ezzel szemben valós idejű elemzés segítségével dolgozik, és kisebb műholdképkockákat kapcsol össze különböző formációk alapján, a felfedezés egy merőben új formáját elénk tárva. A használatához természetesen Google Chrome szükséges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.