Hirdetés

Február elején jön az Android Wear 2.0



|

Összesen 18 okosóra kapja meg az új Android Wear rendszert és az újdonságait.

Hirdetés

Evan Blass októberben azt tippelte, hogy az Android Wear 2.0 2017 elején fut be - most már pontosabb információk is vannak. 

Hirdetés

Az Android Wear rendszerre fejlesztők egy olyan e-mailt kaptak a Google-től, amely azt jelzi, hogy az Android Wear 2.0 február elején érkezik meg.

A fejlesztőknek bizonyos módosításokat is végre kell hajtaniuk az appokon, hogy azok támogassák az új buildet - ha ezt nem teszik meg, akkor az appjaik nem kerülnek be a közelgő okosórás Play Áruházba. Az e-mailben a Google azt is részletezte, mit kell tennie a fejlesztőknek, hogy az appok működjenek az Android Wear 2.0-val. 

Mi kapja meg a frissítést? Jelenleg összesen 18 modell van a listán, amire megérkezik az Android Wear 2.0. Az újítások között lesz a kézírás-felismerés, a zenelejátszás okostelefon nélkül, az új számlapok egyedi mezőkkel, illetve, hogy a Google Fit sokkal önállóbb lesz, és magától rájön, ha futunk. 

A támogatott modellek listája: 

Huawei Watch
Huawei Watch (női)
Moto 360 (2015)
Moto 360 Sport
LG Watch Urbane 2nd Edition LTE
LG Watch Urbane
LG G Watch R
Polar M600
Casio Smart Outdoor Watch
Nixon Mission
Tag Heuer Connected
Asus ZenWatch 2
Asus ZenWatch 3
Fossil Q Wander
Fossil Q Marshal
Fossil Q Founder
Michael Kors Access Bradshaw
Michael Kors Access Dyla

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.