Hirdetés

Füles értesítéseket hozott a Vivaldi 1.6



|

Már domain alapján is csoportosíthatóak a megnyitott fülek.

Hirdetés

Csak úgy záporoznak újabban a böngészők, a Firefox 50, a Chrome 55, továbbá az Opera 42 után most befutott a haladó felhasználóknak szánt Vivaldi 1.6 is. Az eddigi nagy frissítéseihez hasonlóan az új kiadás is számos feltűnő fejlesztést kínál a felhasználók számára, a legérdekesebb funkciót a böngészőfüleken megjelenő értesítések jelentik. Ennek célja a háttérben lévő lapok módosulásának jelzése, normál és ikonméretűre kicsinyített füleken is működik.


Hirdetés


A kettes számú érdekesség, hogy mostantól domain alapján is kijelölhetőek a megnyitott fülek, ehhez a CTRL gomb lenyomva tartása mellett duplán kell kattintani a kívánt domainhez tartozó egyik fülre. Ha például több a pcworld.hu címhez tartozó fület nyitunk meg a böngészőben, akkor ezzel a módszerrel az összes kijelölhető, majd tömegesen parancsok alkalmazhatóak a fülekre.



Végül megemlítendő, hogy mostantól szabadon átnevezhetőek a lapcsoportok (Tab Stacks). A funkciót manuálisan kell aktiválni a Beállítások → Lapok → Lapfunkciók menüben.


Az érdeklődők innen tölthetik le a Vivaldi 1.6 telepítőjét.


(Forrás: Ghacks, Vivaldi)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.