Hirdetés

Így pörög fel a Windows



|

Megjelent a Gyorsabb, kezesebb Windows különszámunk második része, amellyel te is felpörgetheted az operációs rendszeredet. A szeptemberi PC World magazin vásárlóinak ajándékba adjuk 80 oldalas kiadványunkat.

Hirdetés

Több az operációs rendszer egy szimpla szoftvernél. Sokkal inkább egy élettér, ahol dolgozunk, kapcsolatot tartunk az ismerőseinkkel, családunkkal és kikapcsolódunk. Ha valami rosszul vagy egyszerűen csak lassan működik, az kihatással lesz életünkre, hiszen lassabban tudjuk csak befejezni a munkánkat, nehezebben érhetnek el minket a barátaink, és a lazítás helyére is a bosszankodás kerülhet. Saját elemi érdekünk az operációs rendszer épségének megóvása, amiért minden héten, hónapban tennünk kell, pontosan úgy, ahogy a lakásunkban is feltakarítunk, és levisszük a szemetet. Friss kiadványunkban megmutatjuk, hogy miként tarthatod meg Windows rendszered épségét, megőrizve annak gyorsaságát, egyúttal elkerülve a véletlenszerű lefagyásokat.



Ízelítő a tartalomból:
- Windows nagy szerviz
- Memória-tehermentesítés
- A PC-k megmentői
- Ha nem indul a számítógép

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő szeptemberi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb gépépítő kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.