Hirdetés

Hanghívásokhoz is jó lesz a Google Duo



|

A videós csevegések mellett a jövőben a hanghívásokat is támogatja majd a Google új szolgáltatása.

Hirdetés

A napokban sokat lehetett hallani arról, hogy a Google útjára indította a két új kommunikációs alkalmazását - az egyik a Google Duo, amely egyelőre felemás értékeléseket kapott. 

Hirdetés

Általánosságban a videós csevegőapp jól teszi a dolgát, azonban mivel mindössze erre az egy dologra képes, különösebb extra funkciók nélkül, ezért sok embernek csalódást okozott. Közeledik azonban egy nagy extra hozzá. 

A Duo egyik remek tulajdonsága, hogy képes automatikusan skálázni a videó minőségét attól függően, hogy az éppen használt kapcsolatunknak milyen a minősége. A Google szerint ha túl rossz a kapcsolat, akkor az app kizárólag hangra is tudja korlátozni a kommunikációt. 

Jó hír a mobilnettel takarékoskodó felhasználóknak, hogy a Google egyik embere megerősítette: hamarosan kizárólag hanghívások bonyolítására is alkalmas lesz a Duo. 

Amit Fulay a Google+-on árulta el, hogy hamarosan érkezik a funkció, miután ezzel kapcsolatban feltettek neki egy kérdést. Sajnos nem tudni, hogy a hamarosan mit takar, illetve arra sem kaptunk választ, hogy lesz-e csoportos videochat vagy más egyéb fejlesztés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.