Hirdetés

Hihetetlenül sok pénzt költ Kína az Apple alkalmazásboltjában



|

A legutóbbi negyedévben 1,7 milliárd dollárt költöttek a kínaiak az App Store-ban, ami abszolút rekord.

Hirdetés

Az App Annie legutóbbi jelentése szerint továbbra is a kínaiak költenek a legtöbbet az Apple App Store-jában. A legutóbbi negyedévben már Amerikát is megelőzték, ami az egy országból befolyt legmagasabb árbevételt illeti. 

Hirdetés

Az iOS-es appeladások után Kínából 1,7 milliárd amerikai dollár folyt be az Apple-höz az elmúlt három hónapban, ami abszolút rekordot jelent az App Store számára egy országra vetítve. 

A 2010-es startot követően a csúcstartó Amerika volt, azonban a legutóbbi negyedévben már 15 százalékkal többet költöttek a kínaiak - a különbség tovább nő majd 2020-ig, mondják az elemzők. 

Amerika egyébként 1,5, Japán pedig 1,2 milliárdot költött az elmúlt negyedévben. Tavaly ezek a számok 1 milliárdon és 800 millión alakultak, Kínánál 600 millió dollár volt az érték. 

Az éves növekedés mértékét tekintve a legnagyobb népszerűségnek a szórakozás kategóriában lévő appok örvendtek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.