Hirdetés

Hogyan írjunk ki ISO fájlt USB-kulcsra egyszerűen?



|

Az ISO to USB nevű program villámgyorsan képes pendrive-ra rögzíteni a képfájlok tartalmát.

Hirdetés

A megfelelő alaplappal a PC-k engedélyezik, hogy a Windows vagy más operációs rendszereket USB-kulcsról bootoljuk és telepítsük fel. Ha Ön így szeretne OS-t telepíteni, és nem kíván CD-t vagy DVD-t írni a művelet érdekében, akkor feltétlen érdekelheti az ingyenes ISO to USB nevű program.

 

A telepítés után csupán ki kell választanunk egy ISO fájlt az Intéző ablakán keresztül, majd a csatlakoztatott pendrive-ot kijelölve (amelynek a tárhelye legyen nagyobb, mint a képfájl) választhatunk fájlrendszert, és a bootolható opciót is bekapcsolható. Természetesen egyéb képfájlok kiírásánál is hasznos lehet az alkalmazás, amely innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.