Hirdetés

Hogyan keressünk zenéket több helyről egyszerre?



|

A TuneCrawl a YouTube-ot, a Spotifyt és a SoundCloudot is támogatja.

Hirdetés

Zenehallgatáskor egyre gyakrabban használunk video- és zenemegosztó szolgáltatásokat, köztük a YouTube-ot is. Természetesen mindegyik megoldás különbözik valamiben a másiktól. A TuneCrawl egy olyan hasznos webes alkalmazás, amely a zene szerelmesei számára lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyen is keressenek.

TuneCrawl szerző és dalcím szerint is gyorsan kiadja az összes létező találatot egyszerre több szolgáltatásról, így a YouTube-ról, a Spotifyról és a SoundCloudról is, egyetlen ablakban. Még jobb, hogy a talált dalokat közvetlenül a TuneCrawlön tudjuk lejátszani a kapcsolódó szolgáltatás lejátszójával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.