Hirdetés

Hogyan szerezzünk menő oldalsávot a Windows 8-hoz?



|

A MetroSidebar hasznos csíkot csempéz a Windows 8 asztali felületére.

Hirdetés

A Windows korábbi kiadásaiban még kedvünk szerint pakolgathattunk minialkalmazásokat az Asztalra, de a Windows 8-ból és a Windows 8.1-ból ezek hiányoznak. Helyettük a Kezdőképernyőn az élő csempékkel kell beérnünk, amik valóban hasznosak, de a régi asztali környezetben semmit nem látunk belőlük. 

Hirdetés

Az Asztalon megszokott widgetek többek között az időjárást, az órát, egy jegyzettömböt, a gépünk teljesítménymutatóit és egy képkeretet szoktak megjeleníteni - ezeket sajnos Windows 8 alatt külső forrásból tudjuk csak beszerezni. A hiányukra az egyik nagyszerű válasz a MetroSidebar lehet, amely gyakorlatilag egy Modern UI stílusú csempesávot ültet az Asztalra, tele hasznos minialkalmazásokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.