Hirdetés

Holnaptól összegző frissítéseket kap a Windows 7 és 8.1



|

Talán jó ötlet átmenetileg kikapcsolni a Windows Update-et.

Hirdetés

Magyar idő szerint holnap kora este az októberi hibajavító kedd keretében megérkeznek majd a Microsoft szokásos szoftverfrissítései. A Windows 10-et használóknak remélhetően semmilyen szokatlan élményben sem lesz részük, azonban a Windows 7 és Windows 8.1 rendszerű gépekkel rendelkezők megkapják az első kumulatív javításokat a rendszereikhez.


Hirdetés


Magát az összegző frissítés kifejezést nagyon régóta használja már a rendszereikhez kiadott frissítések esetében a Microsoft. Most az fog megváltozni, hogy az eddig kiadott különálló patchek oroszlánrészét egyetlen letöltendő frissítésben fogja terjeszteni a szoftvercég. Ez az OS-ek újratelepítése után jön majd kapóra, hiszen a Windows 7 SP1 esetében már napokat is igénybe vehet, mire a Windows Update egyáltalán megtalálja a letöltendő javításokat.



Alapvetően minden esetben javasoljuk a biztonsági javításokat hozó szoftverfrissítések mielőbbi telepítését, azonban a Windows 7 / 8.1 rendszereket használók esetében megértenénk, ha átmenetileg kikapcsolnák a Windows Update szolgáltatást. Az újdonság varázsára való tekintettel talán jobb várni néhány napot, hiszen ha nagy baj van az új szisztémával, akkor az 2-3 napon belül kiderül.


(Forrás: gHacks | Nyitókép: Christiaan Colen)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.