Hirdetés

Így focizhatsz a Facebook Messengerben



|

Könnyű előcsalni a Facebook Messenger legújabb játékát.

Hirdetés

A Facebook Messenger folyamatosan fejlődik és apró meglepetéseket is tartogat. Ilyen volt a sakkos és a kosárlabdás játék. Most van egy új. 

Hirdetés

Mint kiderült, az üzenetküldő chatablakán keresztül immáron focizni is lehet. 

Ehhez mindössze egy focilabda emojit kell elküldeni annak a személynek, akit ki szeretnénk hívni egy barátságos játékra. Az elküldés után elég megérinteni az emojit, és indul a játék. 

Sokat persze nem kell várni, igazából csak annyi a dolgunk, hogy folyamatosan megérintsük a labdát, és az ne essen le alulra. A beszélgetésben látszik a legmagasabb pontszám, és ezzel teljesen ki is merültek a lehetőségek. 

A titkos focis játék használatához természetesen a legutóbbi frissítéssel kell rendelkezni, vagyis csak a friss Facebook Messenger tartalmazza az újdonságot. 

A Facebook mellett a Google is nagy figyelmet fordít a labdarúgó-Európa-bajnokságra - a Google Now és a keresési eredmények is kiemelt helyen mutatják a mérkőzések eredményeit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.