Hirdetés

Kamerás appként folytatja a Vine



|

Online maradnak a meglévő videók is, de a megosztás a Twitterre korlátozódik.

Hirdetés

Bár úgy tűnt, hogy a Vine szolgáltatásnak végleg befellegzett, a jelek szerint ha korlátozottan is, de azért használható marad. 

Hirdetés

A fejlesztői a tervek szerint januárban teszik közzé a Vine Camera appot. A felhasználók ennek segítségével tudnak majd 6 másodperces minivideókat készíteni. Ezek megosztása azonban a Twitterre lesz korlátozva

A tartalmakat le lehet majd tölteni az okostelefonokra, azonban a natív visszajátszás kizárólag a Twitteren lesz támogatott. A korábbi anyagokat az appon vagy a weboldalon keresztül minden eddigi felhasználó le tudja menteni. 

A Twitter még októberben jelentette be, hogy a Vine lehúzza a rolót, a munkaerő 9 százaléka pedig távozik a cégtől. A videomegosztós platform még 2013-ban indult el, azonban a népszerűsége idővel alaposan megcsappant. A jövőben kamerás appként működik tovább. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.