Hirdetés

Képszerkesztés hangutasításra - az Adobe szerint ez a jövő



|

Hangasszisztenst integrált a képszerkesztő alkalmazásába az Adobe.

Hirdetés

A képszerkesztés okostelefonon és táblagépen is sokkal gördülékenyebbé vált az elmúlt évek alatt, köszönhetően a sok appnak, ami letisztult kezelőfelülettel és hasznos szűrőkkel, keretekkel rendelkezik. Az Adobe szerint a következő lépcső a mobilos fotószerkesztés világában a hangvezérlés. 

Hirdetés

Éppen ezért egy olyan mobilos képszerkesztőt mutatott a cég, amelybe egy mikrofon gombot is elhelyezett. Ennek az érintésével egy hangasszisztenst tudunk aktiválni, ami képes hangutasításra különböző műveleteket elvégezni, például vágni, keretezni. 

A hangfelismerő rendszer a parancsokat lokálisan fogadja, a feldolgozás helyileg történik, de felhőalapú természetes nyelvfelismeréssel. 

Az Adobe egy olyan hangalapú kezelőfelületet szeretne végül létrehozni, amellyel a keresés és a szerkesztés is egyszerű. 

Természetesen a videóban látott termék egyelőre koncepció, és fejlesztés alatt áll. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.