Hirdetés

Késik az LG mobilfizetési rendszere



|

2017-re tolta át az LG az LG Pay mobilfizetési rendszer indulását.

Hirdetés

A NewsOne értesülései szerint az LG eltolta az LG Pay mobilfizetési rendszer indulását, amely így már csak 2017-ben érkezik. A tesztelések során adódtak problémák. 

Hirdetés

Állítólag az LG az idei második nagy dobásával, az LG V20-szal egyszerre szerette volna elindítani a mobilfizetési szolgáltatását, azonban kénytelen volt lemondani erről a tervről, annak ellenére, hogy a mobilfizetési rendszer fejlesztése már befejeződött. 

A LG az LG Payt egy univerzális fizikai kártyával párosítaná, amely tartalmazza a hitel-és bankkártya-információkat. Többféle fizetési módot is támogat, azonban mivel a White Card fizikai kártyát eddig nem használták Dél-Koreában, ezért problémák adódtak a teszteknél. 

Az LG Pay eredetileg tavaly márciusban mutatkozott be, és úgy volt, hogy az idén indulhat el. Az LG azóta nem sokat beszélt róla, de remélhetőleg jövőre versenyképes alternatívát kínál majd az Apple Pay és a Samsung Pay rendszerekkel szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.