Hirdetés

Két új gyári téma kerülhet a Mozilla Firefoxba



|

Már kipróbálhatóak a jelenleginél egy picit modernebb Compact skinek.

Hirdetés

A Firefox felületéért felelős dizájnerek szó szerint éveket ücsörögtek a böngésző által jelenleg használt Australis kezelőfelületen, ennek ellenére pedig az már a megjelenése idején sem volt különösképp trendi, mostanra pedig kifejezetten ódivatúvá vált. A Mozilla most megpróbál valamit kezdeni a helyzettel, a jelenleg alfa állapotú (nightly) Firefox 53-ban két új téma is kipróbálhatóvá vált.


Hirdetés


Egy kicsit pontosabban fogalmazva valójában egy témáról van szó, csak épp világos és sötét változat is létezik belőle. A Compact névre hallgató skinek a nevükből sejthetően az alapértelmezett témánál helytakarékosabbak, a nagyméretű - viszont ennek köszönhetően érintőkijelzőkön könnyebben használható - felső kezelőszervek miatt rengeteg kritikát kapott az Australis. A Compact skinek egyelőre kissé félkésznek tűnnek, remélhetően sikerül még csiszolni rajtuk az általános elérhetővé válásuk előtt.



(Forrás: AskVG)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.