Hirdetés

Közeledik a Google Allo



|

Az üzenetküldő megjelent a Play Áruház új és frissített alkalmazások gyűjtőoldalán, vagyis várhatóan hamarosan megérkezik.

Hirdetés

A Google még májusban mutatta meg először a két kommunikációs appját. A Duo azóta már befutott, és egy hét alatt csak Androidra több mint 5 millió alkalommal töltötték le. Főképp pozitív fogadtatásban részesült, azonban az Allo nélkül a Google kínálata nem teljes értékű - ezért valószínűleg az üzenetküldő sem késik túl sokat a videós csevegőhöz képest. 

Hirdetés

A Google Allo egy ideje már fent van a Play Áruházban, azonban csak közvetlen keresés útján lehetett elérni, esetleg konkrét link segítségével. Ezen felül csak előregisztrálni lehetett rá. 

Az app egy ideje azonban elérhető az új és frissített szekcióban is, egyre több felhasználónál bukkan fel ezen a részen. Ez az első alkalom, hogy az Allo külön kutatás nélkül is feltűnik a Play Áruházban, ami arra utal, hogy hamarosan megérkezik. 

Míg a Duo a videós chatekre koncentrál, addig az Allo a szöveges üzenetküldésre fókuszál. A szolgáltatás telefonszámhoz kapcsolódik, és erősen épít majd a Google Assistant szolgáltatásaira is. 

Sajnos konkrét megjelenési dátum továbbra sincs az Allo mellé, de a mostani felbukkanása a közeli érkezését jelzi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.