Hirdetés

Leszámolna a 404-es hibával a Firefox



|

Helyette a weblapok archivált változatait töltené be a böngésző.

Hirdetés

Bosszantó, mikor valamilyen oknál fogva hasznos információkat tartalmazó webhelyek vagy weblapok tűnnek el a süllyesztőben. A Firefox leszámolna a közismert 404-es hibaüzenettel, a Test Pilot programjában most elérhetővé vált "No More 404s" kísérleti funkció ugyanis lehetővé teszi, hogy a netező egy kattintással megpróbálja betölteni a felkeresett URL archivált változatát.


Hirdetés


Sejthetően az archivált változatot az Internet Wayback Machine biztosítja, az Internet Archive nonprofit szervezet által üzemeltetett szolgáltatás célja a webhelyek utókornak való megőrzése. Természetesen a Wayback Machine nem képes learchiválni a komplett internetet, azonban a minimálisan ismert weboldalak esetében már jó eséllyel akad pár pillanatkép az adatbázisában.



(Forrás: Ghack, Mozilla | Nyitókép: Gustavo da Cunha Pimenta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.