Hirdetés

Letölthető XP, ingyen



|

A Microsoft kiadta a Windows XP ingyenes próbaverzióját Virtual PC alá.

Hirdetés

A Microsoftnak nagyon fontos mostanság, hogy az új, biztonságosabb Internet Explorert terjessze. Na de mi lesz azon kevesekkel, akik már feltették az új hetes Explorert, ám valami miatt alkalmazásaikat vagy frissen elkészült weboldalaikat a régi hatos rendszeren is szeretnék kipróbálni? Nekik készült az a Virtual PC képfájl, ami még az Explorer korábbi változatát tartalmazza. A fél gigabájtos virtuális gép Windowsunk eredetiségének vizsgálata után tölthető le a Microsofttól.


E virtuális gép a nemrég ingyenessé tett Microsoft Virtual PC 2004 alá készült, de feltehetőleg a konkurens VMware termékek alatt is „lejátszható” azok saját formátumába való importálása után.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.