Hirdetés

Már a kijelzőt is lefordítja a Google Now on Tap



|

Emellett QR-kódok alapján is tud keresni a Google megoldása.

Hirdetés

A Google Now on Tap nagy érdekessége az, hogy egyetlen gombnyomásra megjelenít minden kapcsolódó információt vagy keresést a kijelzőn lévő tartalmakról (persze egyelőre nem minden nyelven működik). 

Hirdetés

Amikor a funkció elérhetővé vált, még nem volt annyira hasznos a gyakorlatban - de a Google folyamatosan igyekszik hasznos dolgokkal frissíteni. Mostantól például fordítani is tud

A Google Chrome az androidos eszközökön egyedül is képes automatikusan fordítani a szöveget, de más böngészőben és appban ez nem megoldott. Immáron elegendő hosszan lenyomni a home gombot, majd a képernyő fordítása kártyát választani. 

A fordítás a kezdetekben angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol és portugál nyelveken érhető el. 

Szintén újdonság, hogy a készülék kamerájával lehet azonosítani a tárgyakat - ezt korábban a Google Goggles tudta. Ezen felül a vonalkódok és a QR-kódok szkennelésére is alkalmas lett a Now on Tap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.