Hirdetés

Már támogatja a PS4 gamepadjét a Steam



|

Ezen felül mostantól jobb minőségben lehet 4K-ban streamelni.

Hirdetés

A napokban megérkezett a Steam digitális játékbolt kliensprogramjának legújabb frissítése. A szokásosnak megfelelően a Valve rengeteg kisebb-nagyobb hibát javított az alkalmazásban, plusz sikerült frissítenie a Chromium Embedded Frameworköt használó böngészőmotorját az 55.0.2883-as verzióra. Ez a kiadás már nem támogatja a Windows 7-nél és macOS 10.9-nél régebbi rendszereket, így a Valve úgy döntött, hogy a régi platformokon az előzőleg használt verzióval működik majd a Steam.


Hirdetés


A Steam aktuális kiadása két említésre méltó funkcionális újítással érkezett. A kliens mostantól natív és hivatalos támogatást kínál a Sony PlayStation 4 játékvezérlőjéhez, méghozzá a Steam Controllerhez készült programozási felületen keresztül, így például megváltoztatható a gamepad gombkiosztása is. A kettes számú nagy újdonság, hogy a felső kategóriás hardverekkel rendelkezők az In-Home Streaming funkción keresztül az eddiginél magasabb bitráta mellett streamelhetnek 4K-ban a tévéikre, így sokkal szebb lesz a játékok képe.


(Forrás: ExtremeTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.