Hirdetés

Mától eszköztől függetlenül ingyen használható a LastPass



|

Nem kell prémium előfizetőnek lenni a számítógépes és mobilos jelszókezeléshez.

Hirdetés

Kiváló hírrel indították a novembert az általunk is nyugodt szívvel ajánlott LastPass jelszókezelő illetékesei. A LastPass ingyenes verziója eredetileg csak számítógépeken volt elérhető, így akik a mobileszközeiken is szerették volna kezelni a mentett jelszavait, azok kénytelenek voltak kifizetni a prémium előfizetés évi 12 dolláros díját. Bő egy éve módosult az üzleti modell, ugyanis az ingyenes felhasználói fiók regisztrálásakor már el lehetett dönteni, hogy mobilon vagy számítógépen szeretnék-e használni a LastPass-t.


Hirdetés


Ennek mától vége: az ingyenes felhasználók már számítógépen és mobilon is használhatják a LastPass-t. A 12 dolláros prémium előfizetés megmaradt, ez többek közt lehetővé teszi 5 főig a családi jelszómegosztást, a Yubikey hardveres hitelesítőkulcs használatát, számítógépeken az ujjlenyomatos hitelesítést. Ezen felül a fizetős ügyfelek 1 GB titkosított felhőtárhelyet kapnak, és természetesen kiemelt prioritású terméktámogatásban részesülnek.


A LastPass meglévő és jövőbeli ingyenes felhasználóinak nincs teendőjük, mától az eddig nem engedélyezett típusú eszközeikről is gond nélkül bejelentkezhetnek a fiókjaikba.


(Forrás: Lifehacker, LastPass)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.