Hirdetés

Megérkezett a 375.57-es GeForce driver



|

Optimalizációkat kínál a legújabb játékokhoz, és támogatást a GTX 1050-hez.

Hirdetés

Kezdődik az őszi játékdömping, a videokártyák tervezői pedig láthatóan igyekeznek nem cserbenhagyni a termékeiket választott gamereket. Az AMD kártyákkal rendelkezők már csütörtök óta tölthetik a Radeon Software Crimson Edition 16.10.2 meghajtót, pénteken pedig az NVIDIA is előrukkolt a Game Ready 375.57-es driverrel a GeForce kártyákhoz.


Hirdetés


A WHQL-minősítésű meghajtószoftver már hivatalosan is támogatja a jövő héten piacra kerülő GeForce GTX 1050 és GTX 1050 Ti kártyákat, ezen felül pedig teljesítménybeli optimalizációkat kínál a Battlefield 1-hez, a Titanfall 2-höz, a Civilization VI-hoz, továbbá az Eagle Fight és Serius Sam VR: The Last Hope VR-címekhez.



Természetesen az új driver apró-cseprő hibajavításokat is tartalmaz. A legérdekesebb bugfixnek azt találtuk, hogy GeForce GTX 650 kártyákon Windows 7 / 8.x alatt már nem jelennek meg fura pontok a GTA V karaktermodelljein; jó látni, hogy időnként a régebbi termékeket használó ügyfelek problémáival is hajlandó foglalkozni az NVIDIA. Az aktuális driver letölthető a vállalat weboldaláról, illetve beszerezhető a GeForce Experience kliensen keresztül.


(Forrás: WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.