Megérkezett a Google Chrome 26

Elsősorban a helyesírás-ellenőrzés terén javult a böngésző.

A Google kiadta a hazánkban egyre népszerűbb webböngészőjének 26-os főverzióját, amennyiben a szoftver még nem foltozta volna magát automatikusan, akkor a megszokott letöltési oldalról telepíthető a legújabb változat. A keresőcég munkatársai ezen kiadásban frissítették az összes helyesírás-ellenőrző által használt szótárat, támogatottá váltak a koreai, tamil és albán nyelvek, plusz angol esetében a Chrome már szinonimákat is képes ajánlani a kijelölt szavakra.


Jó hír, hogy a Chrome felhasználó által szerkeszthető szótára immáron szinkronizálható a felhővel, így az egyéni kivételek mindig naprakészek lehetnek az ügyfél különféle számítógépei és mobil eszközei közt. Természetesen a programozók tovább bővítették a támogatott HTML5 szabványok körét, ezen felül Windows esetében reszeltek egy kicsit kezelőfelületen, Mac-en több szálon való működésre kényszerítették a megjelenítőmotort, Linux és Mac platformokon pedig aszinkronná váltak a DNS-lekérések.

Megérkezett a Google Chrome 26 1


A Chrome 26-ban 11 sérülékenységet foltoztak be a Google munkatársai: ebből 2 volt kritikus, 4 közepes besorolású, míg a maradék 5 darab nem sok vizet kavart; az egyik kritikus hibáért 1000 dollár jutalmat fizetett a keresőcég.

Linux másként - Elementary OS

Az Ubuntu alapjaira felhúzott disztribúció első pillantásra kellemetlenül Mac OS X-klónnak tűnhet, azonban sokkal többről van szó egy arcátlan koppintásnál.

PT Portrait Standard 2.1.3 - klikk kozmetikus ajándékba

Az arcképek otthoni retusálása mindennapos igénnyé vált, erre reagálva pedig már elérhető olyan szoftver, amivel hozzáértés nélkül is meglepően profi munkát végezhetünk. A PC World magazin olvasói most ingyen birtokba vehetik a szoftvert.

comments powered by Disqus

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media