Hirdetés

Megérkeztek az első klasszikus appok a Windows Áruházba



|

Már a megszokott felhasználói programok is terjeszthetőek a piactéren.

Hirdetés

Szerda délután a Microsoft bejelentette, hogy letölthetővé váltak a Windows Áruházból az első klasszikus, Win32 API-s technológiákra épülő szoftverek. Az alkalmazásokat a Windows Bridge fejlesztői eszköz segítségével lehet a Windows 10 piactere által támogatott formátumba csomagolni, ez is elérhetővé vált az Áruházból.


Hirdetés


A jelenleg nagytakarítás alatt álló Windows Áruház eddig nem aratott osztatlan sikert, hiszen sok technikai problémával és funkcionális hiányossággal küzd, ráadásul a rengeteg hasznavehetetlen modern alkalmazás is elvette a felhasználók kedvét a kínálatának böngészésétől. A klasszikus szoftverek kiszolgálása jelentős előrelépésnek mondható, ezzel talán sikerül rávenni a piactér használatára a számítógépezőket.



A szoftverek klasszikus letöltéséhez és telepítéséhez képest a Windows Áruház három érdemi előnyt kínál: egyrészt az onnan beszerzett szoftverek garantáltan kártevőmentesek, másrészt csendben és automatikusan letölti a programok frissítéseit, harmadrészt pedig vásárlás esetén az ügyfeleknek nem kell ellenőrizhetetlen biztonságú webhelyeken megadniuk a bankkártyájuk adatait.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.