Megjelent és letölthető a Media Player 11

Némi halogatás után szinte észrevétlenül jelent meg a Media Player legújabb, 11-es változata. A Microsoft-féle médialejátszó nem csak jobb, de szebb is, mint elődje.

A Windows Media Player 11-es változata csak pár napot késett, de ma reggeltől fogva az angol változatot már bárki letöltheti a Microsoft oldaláról - a magyar változatra még várnunk kell. Kissé furcsa, hogy a Microsoft különösebb hírverés nélkül indította útjára az új szoftvert.

A letöltés után kisebb meglepetés érheti az illegális Windows XP felhasználókat. Az új Media Player telepítőjébe beleintegrálták az eredetiség ellenőrzést, emiatt csak a legális operációs rendszerekre telepíhető fel.

 

Egyelőre kijátszhatatlan...vagy mégsem?

 

Az új médialejátszó külseje a Windows Vista stílusjegyeit hordozza magán, és ettől sokkal modernebbnek hat, mint elődje, a Media Player 10. A megszépült kezelőfelület nem csak a dizájnt szolgálja, hanem a felhasználók kényelmét is. Az így megújult menürendszer már jól áttekinthető, és könnyen kezelhető, hála a felső részen található gyakran használt funkciógombokból legördíthető almenüknek, továbbá a megújult könyvtárkezelésnek.

 

A megújult menürendszer - Kattintson a képre a nagyításhoz

 

 

A nagyításhoz kattintson a képre

 

Szintén megújult a lemezek rippelése is, melyet továbbra is kiegészít a CD író funkció. Mostantól nem csak MP3 és WMA formátumba kódolhatunk, hanem veszteségmentes WAV, továbbá Windows Media Audio Pro formátum is a rendelkezésünkre áll.

 

Még több formátum - A nagyításhoz kattintson a képre

 

 

A Media Player 11-ből kicsinyített méretben csak ennyi látszik

 


A Windows Media Player 11 angol verziója letölthető weboldalunkról.
Android fejlesztői képzés indul az alapoktól kezdve

Szeptember végén folytatódik a HWSW és az IT Factory közös App! képzéssorozata, ezúttal az androidos mobilalkalmazás-fejlesztésre fókuszálva.

Digitalizálják a legnépszerűbb flipper asztalt

Közösségi finanszírozás keretében lehet játszható az egyik legismertebb flipper tábla.

comments powered by Disqus

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media