Hirdetés

Megkezdődött a Windows 10 Mobile frissítésének terjesztése



|

Ez most már teljesen hivatalos, a Microsoft maga jelentette be az fejleményt.

Hirdetés

Eredetileg arról volt szó, hogy a Windows 10 és Windows 10 Mobile operációs rendszerek Anniversary Update (Redstone) frissítésének terjesztése 2016. augusztus 2-án indul, ám a Microsoft végül úgy döntött, hogy néhány hibajavítás elvégzéséig elhalasztja az okostelefonos verzió kiadását.


Hirdetés


A mai napon a Windows Insider program vezetője bejelentette, hogy végre a Windows 10 Mobile Anniversary Update is elkezdett csorgadozni a kompatibilis okostelefonok irányába, a jelentős frissítés letöltési mérete kicsivel 1 GB alatt van.



Dona Sarkar tájékoztatása alapján a patch elérhetősége a készülék típusa mellett a régiótól és a mobilszolgáltatótól is függ, azaz egy darabig eltarthat, mire minden megfelelő eszköz felkínálja a telepítését. Első körben várhatóan a kártyafüggetlen okostelefonok tulajdonosaihoz érkezik majd meg, a mobilszolgáltatók külön tesztelési fázist iktatnak be a szoftverfrissítések ügyfelek készülékeire való kiküldése előtt.


(Forrás: Windows Central, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.