Hirdetés

Megvan az idei Google I/O időpontja



|

Kaliforniában, május 17-19. között rendezi a Google az idei I/O eseményét.

Hirdetés

A Google olyan tweeteket tett közzé, amelyek utalásokat tartalmaztak a 2017-es Google I/O időpontjára és helyére nézve. 

Hirdetés

A játék megfejtése után kiderült, hogy az idei Google I/O május 17-19. között lesz megtartva a Shoreline amfiteátrumban, Kaliforniában, Mountain Viewban. Ugyanott, ahol a tavalyi is. 

Az esemény weboldalát is frissítette a Google, azonban információkat még nem élesített. A következő lépcső a regisztrációk elindítása lesz, erre tavaly márciusban került sor. A regisztrálók közül csak kevesen jutnak el, tavaly egy jegy 900 dollárba került, a tanároknak 300-ba. 

Tavaly a rendezvény elhozta a Google Assistant szolgáltatást, az Allo üzenetküldőt és a Daydream VR-platformot. Minden bizonnyal idén is számos érdekességet mutat a Google az eseményen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.