Hirdetés

Minden téma ingyenes lett a SwiftKey-hez



|

Androidon és iOS-en is él az ajánlat, amely végleg érvényes marad.

Hirdetés

A SwiftKey billentyűzethez immáron Android és iOS operációs rendszerek alatt is teljesen ingyenesen lehet letölteni az összes témát. 

Hirdetés

Jelenleg több mint 100 téma található a SwiftKey Store-ban, ezek mindegyike ingyenesen tölthető le. A segítségükkel testre lehet szabni a billentyűzetet színek és dizájn tekintetében is. Az ünnepi alkalom kapcsán van egy új, Vivid témacsomag is mindkét platformon. 

Az ajánlat azért is nagyon érdekes, mert nem egy egynapos ünnepi akció. Innentől kezdve a SwiftKey nem számol fel pénzt a témák letöltéséért. 

Míg 2014. júniusáig a SwiftKey teljes formájában csak fizetős, prémium szolgáltatásként működött, addig később ingyenes lett a billentyűzet, de in-app vásárlásokkal lehetett feldobni. Immáron ezek is ingyenessé váltak, és azok is maradnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.