Hirdetés

Modern alkalmazássá válik a Paint



|

A Microsoft már megkezdte a szoftver belső tesztelését.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt felmerült a gyanú, hogy az idén nyáron érkező Windows 10 Anniversary Update (Redstone) telepítőkészlete már nem fog tartalmazni jó néhány klasszikus asztali alkalmazást, így például a Wordpad vagy Karaktertábla elkötelezett rajongóinak talán külön kell majd telepíteniük a kérdéses szoftvereket.

Hirdetés


A Windows Áruházban publikált alkalmazásokat ismeretlen indíttatásból folyamatosan monitorozó WalkingCat most újabb érdekességet szúrt ki: a Microsoft csendben megkezdte a Paint (korábban Paintbrush) modern változatának belső tesztelését.


Az MSPowerUser egyik írójának sikerült telepítenie a modern alkalmazást, állítása szerint látszólag jól használható, tudásra nagyjából a megszokott Painttel azonos. A képernyőképei alapján úgy tűnik, hogy az új programmal egyszerű térbeli alakzatok is létrehozhatóak a vásznon, ezt az asztali Paint nem támogatja.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.