Hirdetés

Nagy siker a Google Duo



|

Több mint 5 millió alkalommal töltötték már le a Google videohívások bonyolítására alkalmas appját.

Hirdetés

A 2016-os Google I/O során a Google két kommunikációs appot is mutatott: az Allo és a Duo alkalmazásokat. Ezekben bontja külön a Google a videohívásokat és az egyéb kommunikációs formákat. 

Hirdetés

Az Allo gyakorlatilag egy üzenetküldő alkalmazás, ami a felhasználó telefonszámához van kötve, sok funkcióval kiegészítve. Sajnos az átlagfelhasználóknak erre még mindig várniuk kell, a Nougat megjelenése ellenére is. 

A Duo egy ideje azonban már elérhető a publikum számára. Az app remek minőségű videohívásokat ígér, de a jövőben a sima hanghívásokat is támogatja. 

Nem telt el sok idő, és a Google Play Áruházában a legjobb ingyenes alkalmazások rangsorában rögtön az első helyre ugrott fel a Duo. 

Egy hét elteltével újabb bizonyíték érkezett a sikerre. Sundar Pichai, a Google ügyvezetője a Twitteren árulta el, hogy a Duót immáron több mint 5 millió alkalommal telepítették az androidos felhasználók. Ez igen magas szám, és jól jelzi, hogy fényes jövő vár a Google új kommunikációs appjaira, amelyek a Hangoutsot váltják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.