Hirdetés

Nagyon közel az első Windows 10 Redstone 2 előzetes kiadása



|

Egy darabig nem kell látványos újdonságokra számítaniuk az insidereknek.

Hirdetés

Tegnap este a Microsoft újból megerősítette, hogy a Windows Insider program publikus tesztelői hamarosan megkapják a Windows 10 következő nagy frissítésének első publikus előzetesét. Ezen felül kiderült, hogy a vállalat nem fejezte be a OneCore rendszermag strukturális átalakítását, így a Redstone 2 esetében ugyanaz lesz a fejlesztési menetrend, mint amit a Redstone (Anniversary Update) esetében is láttunk.


Hirdetés


A Microsoft első körben a végfelhasználók számára láthatatlan fejlesztéseket fogja elvégezni, az első hónapokban megjelenő Insider Preview változatokba még nem kerülnek be a fejlesztés alatt álló látványos újítások, ezek csak valamikor később debütálnak. A Microsoft azt javasolja a relatíve stabil Insider Preview kiadásokra kíváncsiaknak, hogy fontolják meg a slow vagy release preview ringekre való átváltást, és csak pár hónap múlva lépjenek vissza fast ring kiadási csatornába.



A tájékoztatás szerint a Redstone 2 előzetesek első körben csak a számítógépes Windows 10-re érkeznek meg, a Windows 10 Mobile buildek néhány héttel később kezdenek majd csorgadozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.