Hirdetés

Nem adja fel a mobilos Windowst a HP



|

A HP újabb windowsos okostelefonon dolgozik, amelyet a fogyasztóknak szán.

Hirdetés

Bár az egyik legerősebb windowsos okostelefon volt a HP Elite x3, mégsem lett belőle siker. Némi késés után Amerikába és Európába is megérkezett, de az ára magas, egyes funkciók pedig nem működnek úgy, mint kellene. Emiatt még a windowsos rajongók is elfordultak a készüléktől. 

Hirdetés

A HP azonban mégsem akarja feladni a mobilos Windowst, akkor sem, ha az egy ideje már a statisztikákról is eltűnt. A HP és a Microsoft együtt dolgoznak egy fogyasztóknak szánt windowsos okostelefonon. 

Ez talán jövő februárban érkezhet meg, és állítólag a HP fejleszti és értékesíti az eszközt, a Microsoft pedig a fejlesztési munkákba segít be. Több olyan technológiát is használhatnak, ami a Lumia szériában volt ismert. 

Az Elite x3 bejelentési dátumát is figyelembe véve nagyon valószínű, hogy a 2017-es Mobile World Congressen rántják le a leplet a HP újdonságáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.