Hirdetés

Nem akar települni a Windows 10 legutóbbi frissítése?



|

A Microsoft kiadott egy segédeszközt a probléma megoldására.

Hirdetés

A múlt hét végén váratlan kumulatív biztonsági frissítés érkezett a Windows 10 Anniversary Update-hez. A javítás letöltése és telepítése látszólag sokkal tovább tartott a megszokottnál, ráadásul számos panasz érkezett amiatt, hogy nem sikerült telepíteni az operációs rendszer buildszámát 14393.222-re emelő összegző frissítést.


Hirdetés


A Microsoft röviddel később kiadott a probléma megoldására egy másik javítást, azonban ha ez nem oldotta volna meg a gondot, akkor innen letölthető egy különálló javítószkript. A Microsoft szűkszavú tájékoztatása szerint a telepítési hiba csak azon felhasználókat érintette, akik korábban részt vettek a Windows Insider programban, és egy előzetes buildről közvetlenül frissítettek fel az Anniversary Update stabil kiadására. Az összegző frissítés installációját egyes az Xbox szolgáltatással kapcsolatos, a regisztrációs adatbázisban maradt bejegyzések szabotálták.


(Forrás: Neowin, Microsoft | Nyitókép: Thomas Hawk)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.