Hirdetés

Nem fél a Brexittől a Snapchat



|

A Snapchat Londont választotta a nemzetközi főhadiszállása helyszínéül.

Hirdetés

A népszerű üzenetküldő app mögött álló Snap Inc. Londonban hozza létre azt az új főhadiszállását, amely a nemzetközi működéséért lesz felelős - annak ellenére is, hogy a britek kilépnének az Európai Unióból. 

Hirdetés

Claire Valoti, a Snap Inc. brit vezérigazgatója olyan helynek írta le az országot, amely remek környezet egy globális üzlet felépítéséhez az erős kreatív iparágai miatt. Itt vannak egyébként a cég reklámpartnerei is, továbbá a britek közül több mint 10 millióan Snapchateznek minden nap. 

A 150 millió aktív felhasználóval rendelkező cég már megkezdte a helyi toborzást. 

Az sem túl meglepő, hogy Londont választotta a cég - a város továbbra is gazdasági központ maradt, az elmúlt hónapokban a Google, a Facebook és az Amazon is úgy döntött, hogy nagyon komoly további befektetéseket és bővítéseket hajt végre Londonban. 

A Snapchat számára persze mindez azt is jelenti, hogy magasabb adókulccsal kell számoljon, mint az amerikai tech cégek számára népszerű Dublinban, Luxemburgban és Cipruson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.