Hirdetés

Nem sietik el a gyártók az androidos frissítéseket



|

Az Android Nougat részesedése továbbra is 0,4 százalék alatt marad.

Hirdetés

A Google legutóbbi statisztikái szerint az Android Nougat operációs rendszer meglehetősen lassan terjed, bár ez várható volt. 

Hirdetés

A november 1. és 7. között gyűjtött adatok alapján az Android 7.0 az androidos készülékek csupán 0,3 százalékán fut jelenleg. Ez persze nem meglepő, elvégre a Nexus eszközök mellett csak az LG V20 és a Pixel C kapta meg egyelőre ezt a rendszert. 

Az Android 7.1 kevesebb, mint 0,1 százaléknyi készüléken van jelen - ez kizárólag a Pixel és a Pixel XL eszközöket jelenti. 

Az Android Nougat így összesítésben még mindig 0,4 százalék alatt van. A Lollipop részesedése 34,1 százalék, a KitKaté 25,2, míg a Marshmallow rendszeré 24 százalék. 

A Samsung, az LG, a Motorola, a OnePlus és az HTC a következő hónapok során teszik közzé a Nougat frissítést. Az LG a G5-re Dél-Koreában már kiadta, a Samsung a Galaxy S7 sorozatra december közepén teheti elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.