Hirdetés

Nyilvános chatszobákat tesztel a Facebook Messenger



|

Ezekben nem csak az ismerősökkel lehetne csevegni egy-egy témáról.

Hirdetés

A Facebook nyilvános chatszobák tesztelésébe kezdett a Messenger alkalmazásában, Ausztráliában és Kanadában is. 

Hirdetés

Ezek a chatszobák úgy működnek, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára a beszélgetést egy-egy témáról akkor is, ha nem ismerősök. 

Drew Moxon termékmenedzser szerint az új funkció azért jó, mert a segítségével elkerülhetjük, hogy egy-egy minket érdeklő témával olyanokat bosszantsunk az ismerőseink közül, akiket az nem érdekel. A Messenger eddig is tudott csoportokat létrehozni, de a beszélgetések csak ismerősök között folyhattak. 

A nyilvános chatszobák ezzel ellentétben a témára alapoznak az ismerősök helyett, így az érdeklődési kör hozza majd össze az embereket. Természetesen a chatszobák privátok is lehetnek, ilyenkor egy admin hagyja jóvá az új felhasználókat. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor válhat mindenhol elérhetővé a funkció, de vélhetően előbb újabb országokban folytatják a teszteket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.