Hirdetés

Okostelefonokon a Microsoft univerzális fordítója



|

Valós időben és személyes beszélgetések közben segít be az univerzális fordító, akár 100 emberig.

Hirdetés

Miután a Skype Translator már mobilos és vezetékes hívások során is működőképes lett, most a Microsoft bejelentette a világ első személyi univerzális fordítóját. 

Hirdetés

A Microsoft Translator valós időben segíti a személyes beszélgetések során a fordítást, akár 100 emberig - mindenki a saját okostelefonját, táblagépét vagy PC-jét használhatja. 

A különböző nyelvet beszélő felhasználók egymással szemben, de mégis a saját nyelvükön tudnak majd kommunikálni. 

Az univerzális fordító minden helyzetre felkészült - a beszélgetésekhez a beszélt nyelvtől függetlenül is lehet csatlakozni, vagyis aki sokat utazik, az könnyebben kerülhet kapcsolatba a helyiekkel. 

A fordító nem csak online érhető el, az élő előzetes funkció már az Androidra, iOS-re és Amazon Fire-re írt appokban is benne van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.