Hirdetés

Programozói versenyt indít az SAP



|

Potenciálisan karrierlehetőséggel kecsegtet a kihívás.

Hirdetés

Programozói versenyt indít fiatalok számára az SAP szoftvercég. A jelentkezőknek olyan feladatokat kell megoldaniuk egyszerűsített formában, amelyekkel a profik foglalkoznak a mindennapokban. A pénzdíjak mellett akár hazai nagyvállalati projektekben is részt lehet venni, de álláslehetőség is várhatja a legjobbakat.


Hirdetés


A verseny során valós feladatokat kell megoldani leegyszerűsített formában, az SAP újgenerációs felhő alapú platformja segítségével. Aki itt helyt áll, biztos lehet benne, hogy egy jó állás megtalálása sem okozhat gondot, legyen az itthon vagy a nagyvilágban. Ezt a technológiát használja többek között az amerikai futball-liga (NFL), a Danone élelmiszeripari cégcsoport és több ezer vállalat világszerte a digitális átalakulásuk megvalósításához. A versenyen érvényes pályamunkát benyújtók ráadásul hivatalos bizonyítványt szerezhetnek a technológia elsajátításáról, mellyel nagyon kevesen rendelkeznek Magyarországon. A megmérettetésen egyénileg, vagy legfeljebb három fős csapatban lehet indulni, az első három helyezett pedig pénzjutalmat is kap.


Egyetemisták, főiskolások mellett fiatal pályakezdők jelentkezését is várja szeptember közepéig a versenyt szervező SAP Hungary Kft. Bővebb információk és a jelentkezés módja a verseny facebook oldalán érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.