Hirdetés

Remek kényelmi újítást kap a Firefox 53



|

Könnyen kereshetőek lesznek a hosszú legördülő menük.

Hirdetés

A böngészők használhatóságának értékelésekor általában a fő kezelőszervek elhelyezése, a bővíthetőség, továbbá a működés sebessége jelentik a legfontosabb szempontokat. Nem véletlenül, de persze az ördög gyakran a finom részletekben rejlik, az olyan apró funkciókban, amelyek gyorsabbá és kényelmesebbé teszik a hétköznapok során az internetezést.


Hirdetés


A jelenlegi tervek szerint 2017. április 18-án elérhetővé váló Firefox 53 böngésző tartogat majd a felhasználók számára egy ilyen apró, ám szuper hasznos fejlesztést: a weblapok rengeteg - legalább 41 elemet tartalmazó - lenyíló menüinek tetejére kerül egy keresőmező, így gyorsan szűkíthető lesz a listában lévő elemek köre; például egy országokat tartalmazó listában nem kell majd sokat görgetnünk Magyarország megkereséséhez.


A témánál tartva valószínűleg sokan nem tudják, de a népszerű böngészőkben már most is akad egy hasonló funkció, a listákat lenyitva gépeléssel is ráugorhatunk a listaelemekre.


(Forrás: Ghacks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.