Hirdetés

SmartCat, az okoskatalógus



|

A Corvex Zrt. az Új Széchenyi-terv pályázatának keretében elkészült a SmartCat okoskatalógus-mobilapplikáció fejlesztésével - a költséges és a postaládákat idegesítő módon eltömítő szórólapokat kiváltó alkalmazás hamarosan elérhető a fontosabb appáruházakban.

Hirdetés

A SmartCattel több legyet üthetünk egycsapásra: megszabadulhatunk a nyomdai és szórólap-terjesztési költségektől, ugyanakkor professzionális módon érhetjük el a potenciális vásárlóinkat, mindezt ráadásul környezettudatos módon.

A vásárlóknak azért a legpraktikusabb megoldás, mert személyre szabottan és percre pontosan értesülhetnek az alkalmazásban szereplő boltok legfrissebb akcióiról. A felhasználók bevásárlólistát készíthetnek, és mikor a listán szereplő bolt közelébe érnek, az applikáció a lista elemeit értékesítő bolt közelében rezgéssel és hangjelzéssel figyelmeztet, hogy a vágyott akciós termék közelébe kerültek.

 

A boltoknak a SmartCat az akciós termékek reklámozásának legmodernebb és leghatékonyabb módját biztosítja, amiben a hatékonyságmérés is naprakész és egyértelmű. Az akcióstermék-lista összeállítása mindössze öt-tíz perc, ezután az akciók azonnal közzétehetők.

A SmartCat először Android és iOS operációs rendszert futtató okostelefonokra és táblagépekre érhető majd el, de más fontos platformok, például a Windows Phone 7 támogatásának fejlesztése is elkezdődött.

A SmartCat egyedi, mobil-, reklám- és árkatalógus kifejlesztése a Corvex Zrt.-nél projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg, az Új Széchenyi-terv keretében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.