Hirdetés

Snapchat Stories klónnal újít a Facebook



|

Jönnek a 24 óra múlva eltűnő kép- és videóüzenetek a Messengerben.

Hirdetés

Mark Zuckerberg minden bizonnyal hatalmas Snapchat rajongó, cége ugyanis egyre-másra másolja le az alkalmazás sikeres funkcióit. Az Instagram egy ideje már sikerrel használja az önmegsemmisítő tartalmakat, most pedig a Facebook Messenger bővül egy hasonló opcióval.

Hirdetés

A Snapchat Stories alapjaira építő Messenger Day lehetővé teszi 24 óra múlva eltűnő kép- és videóüzenetek küldését. A fotókat a már megszokott módon feliratokkal,matricákkal és filterekkel dobhatjuk fel, ezek a tartalmak ráadásul kiemelt helyet foglalnak el az applikáción belül.

A Messenger Day egyelőre kizárólag Lengyelországban érhető el, ahol a Facebook üzenetküldője nagyságrendekkel népszerűbb, mint a Snapchat. A Facebook szóvivője a TechCrunch-nak elmondta, jelenleg csak egy kisebb volumenű tesztelés zajlik, ezen felül pedig semmi mást nem kívánnak bejelenteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.