Hirdetés

Sok bugot javít a Windows 10 Insider Preview build 14366



|

Mostantól Office Online beépülő is elérhető az Edge böngészőhöz.

Hirdetés

Kisebb meglepetésre tegnap este elérhetővé vált a fast ringben lévő tesztelők számára a Windows 10 Insider Preview build 14366. Az elmúlt hetekben nagyon kevés érdemi újdonság került a korábban Redstone kódnéven emlegetett Anniversary Update előzeteseibe, hiszen az óriási frissítés várhatóan július végén válik majd elérhetővé a stabil Windows 10-hez. Nincs már idő az újdonságokra, a Microsoft munkatársai kizárólag a hibamentesítésen, az utolsó reszelések elvégzésén dolgoznak.


Hirdetés


A kedd este kiadott új előzetesbe kettő újdonságnak titulálható fejlesztés került: egyrészt az Edge böngészőhöz már telepíthető az Office Online bővítmény, másrészt pedig jelentős teljesítménybeli és stabilitási fejlesztéseket kapott a Windows Áruház. Ezen túlmenően csak hibajavítások találhatóak az új buildben, méghozzá tengernyi. A részletek a Microsoft blogbejegyzésében olvashatóak.



Végül megemlítendő, hogy a Windows 10 Mobile publikus tesztelői változatából is érkezett egy friss build. A számítógépes előzeteshez hasonlóan ez is csak hibajavításokat tartalmaz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.