Hirdetés

Sok motorháztető alatti újítást kap a Microsoft Edge



|

A Redstone 2-es frissítéssel beérheti a riválisokat a böngésző tudása.

Hirdetés

A Microsoft egészen az Internet Explorer 9-ig a saját útját járta a böngészős technológiák tekintetében, nem sok figyelmet fordított a nyílt webes szabványoknak való megfelelésre. Az évekkel ezelőtti fordulópont ellenére a legújabb Edge böngésző továbbra is le van maradva HTML5/CSS3 és kapcsolódó funkcionalitások terén a konkurenciától.


Hirdetés


A jelek szerint ez a hátrány jövő év első felében érkező következő Windows 10-es frissítéssel megváltozhat. A Redstone 2 első nyilvánosan tesztelhető előzetese a múlt héten már megérkezett az Insiderekhez, a benne lapuló legújabb Edge gyárilag még kikapcsolt funkcionalitásait aktiválva pedig jelentősen megugrik a HTML5Test oldalon a pontszáma, egész pontosan 460-ról 500-ra.



Összehasonlítási alapul a Google Chrome alfa (Canary) kiadása jelenleg 504 pontot, míg a Firefox Developer Edition (Aurora) 470 pontot kap a teszten.


(Forrás: Ghacks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.