Hirdetés

Telepíthető a játékmódos Windows 10 előzetes



|

Sajnos rengeteg ismert buggal rendelkezik a build 15019.

Hirdetés

Csütörtökön a Microsoft formálisan is bejelentette a Windows 10 Creators Update-ben bemutatkozó Game Mode funkciót, a bekapcsolása után ideális esetben emelkedik majd a játékok futtatásakor a minimum és az átlagos képkockasebesség. Eredetileg arról volt szó, hogy még csütörtökön elérhetővé válik a fast ringen az újítást hozó új Windows 10 Insider Preview, azonban build 15019 végül csak péntek este ment ki a tesztelőknek.


Hirdetés


Akad pár további újítás is a friss előzetesben, íme a fontosabb tudnivalók: az Xbox alkalmazás Game Bar funkcióján keresztül élőben közvetíthető a játékmenet a Beam szolgáltatásban, egyes nyelvek esetén a Microsoft Edge olvasómódjában egy kattintással elindítható a gépi felolvasás (a magyar nincs köztük), monokrómról színesre változtak az Edge által megjeleníthető emojik, továbbá megújult az OS telepítése után megjelenő beállítófelület.



Ugyan az új Windows 10 Insider Preview változtatásait részletező blogbejegyzés szerint a Microsoft munkatársai gigantikus mennyiségű hibát javítottak, azonban Dona Sarkar szokatlan módon arra kéri a tesztelőket, hogy gondolják át a telepítését, ugyanis a build 15019 kegyetlen mennyiségű feltűnő és funkcionális bugot tartalmaz, például az Edge bővítményei sem működnek. A kevésbé fanatikus tesztelők valószínűleg jobban járnak, ha néhány build erejéig szabadságra mennek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.