Hirdetés

Telepíthető a számítógépes Google Chrome 55



|

Újabb lépést tett az Adobe Flash száműzése felé a böngésző.

Hirdetés

A Google pénteken kiadta a Chrome 55 számítógépes változatát, a szoftver Windows mellett macOS és Linux rendszerekre is telepíthető. A felszínen nem sok változás történt, csak annyit vettünk észre, hogy az Előzmények oldal megkapta a Letöltések lapon egy ideje már használt Material Design kinézetet, és már nem érhető el a Beállítások lap baloldali menüjéből. Az Előzmények elérésének leggyorsabb módja a CTRL+ H billentyűkombináció használata.


Hirdetés


Elsőre nem nyilvánvaló újdonság, hogy az Adobe Flash beépülőt immáron csak tíz webhely esetében (YouTube.com, Facebook.com, Yahoo.com, VK.com, Live.com, Yandex.ru, OK.ru, Twitch.tv, Amazon.com, Mail.ru) indítja el kérdés nélkül a böngésző, a netezőknek az összes többi portálon manuálisan jóvá kell hagyniuk a futtatását.



Természetesen biztonsági javításokat is kapott a Google Chrome 55: összesen 26 sérülékenységet szüntettek meg benne a biztonsági szakemberek, ezekből 12 súlyos, 9 közepes, 5 pedig mérsékelt besorolást kapott. A biztonsági réseket jelentő külsős szakemberek között ezúttal 70 ezer dollár jutalmat osztogatott szét a Google.


(Forrás: 9to5Google, Bleeping Computer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.