Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 10525



|

Megérkezett a stabil kiadás utáni első szabadon tesztelhető előzetes.

Hirdetés

A Microsoft utoljára nagyjából egy hónappal ezelőtt adott ki szabadon tesztelhető előzetest a Windows 10-ből. A build 10240 végül az operációs rendszer első stabilnak nyilvánított kiadása lett, azaz ezt használhatják jelenleg az OS-re frissítők, vagy a Windows 10-et előtelepítetten vagy külön megvásárlók.

Hirdetés


A Microsoft magyar idő szerint tegnap este kiadta a Windows 10 következő szabadon tesztelhető előzetesét a fast ringben lévő insiderek számára. A build 10525 jelzésű változat legnagyobb újdonsága a memóriakezelés terén keresendő: a RAM elfogyása esetén ez a változat a háttértárolóra való írás helyett először inkább megpróbálja tömöríteni a memória tartalmát. A friss előzetes egyetlen látványos újdonsága, hogy bekapcsolható benne az ablakok fejlécének színezése. A jelenlegi stabil buildben kötelezően fehér a fejléc.


Az új előzetesből egyelőre nincs "hivatalos" ISO telepítőkészlet, ezt a hiányosságot feltehetően a build 10525 slow ringbe való kiküldésekor pótolja majd a Microsoft. Az előzetes ismert problémái: nem működik a mobil hotspot funkció, a Filmek és TV alkalmazáshoz kiküldenek majd egy patchet a megfelelő működés érdekében, továbbá az opcionális nyelvi csomagok csak a hét során válnak majd elérhetővé hozzá.


(Forrás: WinBeta, Microsoft | Nyitókép: Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.